«Ресурсний» законопроєкт: кількість правок перевищила 10 тисяч

Читать на русском
До законопроєкту 5600 про внесення змін до Податкового кодексу (ресурсний) подали понад 10 тисяч поправок до другого читання.
Ярослав Железнякgoloszmin.org

До законопроєкту №5600 про внесення змін до Податкового кодексу («ресурсний») подали понад 10 тисяч поправок до другого читання. Однак їх може бути більше ще на кілька тисяч.

Про це повідомив народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк в Telegram у п'ятницю, 16 липня.

«Ресурсний» законопроєкт Кабміну: які податки хочуть підвищити в УкраїніВ Україні може зрости екологічний податок, а також ставки акцизного податку на алкоголь. Детальніше про законопроєкт – на інфографіці.

Железняк зазначив, що правок до «ресурсного» законопроєкту №5600 може бути ще більше.

«Секретаріат почав зводити правки до податкового законопроєкту 5600. Поки зрозуміло, що їх більше ніж 10 000. Але враховуючи, що деякі колеги спеціально подавали в форматі сканів, то число може збільшитися ще на кілька тисяч», - написав він.

Відзначимо, ще вчора було відомо про 3 тисячі поправок.

Нагадаємо, 1 липня Рада 264 голосами підтримала у першому читанні законопроєкт №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Представляючи «ресурсний» законопроєкт в Раді, міністр фінансів Сергій Марченко запевнив, що зміни до Податкового кодексу не позначаться на пересічних громадянах і малому бізнесі, який справно платить податки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: