До «ресурсного» законопроєкту подали вже 3 тисячі поправок – нардеп

Читать на русском
До законопроєкту 5600 про внесення змін до Податкового кодексу (ресурсний) подали 3000 поправок до другого читання. Однак їх може бути ще більше.
Ярослав Железнякфото LIGA.net

До законопроєкту №5600 про внесення змін до Податкового кодексу («ресурсний») подали 3000 поправок до другого читання. До кінця дня їхня кількість може збільшитися.

Про це повідомив народний депутат фракції «Голос» Ярослав Железняк у Telegram у четвер, 15 липня.

«Ресурсний» законопроєкт Кабміну: які податки хочуть підвищити в УкраїніВ Україні може зрости екологічний податок, а також ставки акцизного податку на алкоголь. Детальніше про законопроєкт – на інфографіці.

Железняк зазначив, що сьогодні останній день подачі поправок до податкового «ресурсного» законопроекту №5600.

«Вже зайшло в комітет 3000 поправок до законопроєкту. Але деякі колеги говорять, що ближче до ночі почнуть заходити ще тисячі», - написав нардеп.

Нагадаємо, 1 липня Рада 264 голосами підтримала у першому читанні законопроєкт №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Представляючи «ресурсний» законопроєкт в Раді, міністр фінансів Сергій Марченко запевнив, що зміни до Податкового кодексу не позначаться на пересічних громадянах і малому бізнесі, який справно платить податки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: