Екснардепу Семенченку змінили запобіжний захід

Читать на русском
Суд пом'якшив запобіжний захід Семену Семенченку. Він вийшов з СІЗО і буде перебувати під домашнім арештом.
facebook.com/dostali.hvatit

Солом'янський райсуд Києва змінив запобіжний захід колишньому нардепу Семену Семенченку. Замість утримання в СІЗО йому призначили домашній арешт.

Про це сам Семенченко повідомив на своїй сторінці у Facebook в середу, 14 липня.

«Добробат» Семенченка: чому колишній командир потрапив під приціл СБУВикриття приватної військової компанії, в створенні якої підозрюється Семенченко, сталося не просто так.

Засідання суду відбулося сьогодні. На ньому розглянули клопотання захисту екснардепа. Тепер Семенченко буде під домашнім арештом.

Відзначимо, 22 червня Київський апеляційний суд відмовив у задоволенні клопотання адвокатів колишнього народного депутата Семена Семенченка і залишив його під арештом.

Нагадаємо, 24 березня в СБУ заявили про викриття в Україні воєнізованого збройного формування, до складу якого входило понад 150 осіб.

Пізніше звинуватили у створенні «ПВК» Семенченко і агента НАБУ Євгенія Шевченко. Як заявили в СБУ, вони організували фактично приватну військову компанію, які заборонені в Україні.

26 березня Семенченко був заарештований без можливості внесення застави. Тоді як Шевченко вийшов з СІЗО під заставу в 5 млн грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: