Справа Семенченка: одному з фігурантів зняли електронний браслет

Читать на русском
Одному з фігурантів справи про приватну військову компанію (ПВК) колишнього нардепа Семена Семенченка - Анатолію Виногродському - зняли електронний браслет.

Одному з фігурантів справи про приватну військову компанію (ПВК) колишнього нардепа Семена Семенченка - Анатолію Виногродському - зняли електронний браслет. Він перебував під домашнім арештом з кінця березня.

Про це він повідомив у Facebook.

За його словами, сьогодні з нього зняли електронний браслет. У той же час представники слідства повідомили, що подаватимуть до Солом'янського суду клопотання про браслет, але на нічний час.

Нагадаємо, 24 березня в СБУ заявили про викриття в Україні воєнізованого збройного формування, до складу якого входило понад 150 осіб.

Пізніше звинуватили в створенні «ПВК» Семенченка і агента НАБУ Євгенія Шевченка. Як заявили в СБУ, вони організували фактично приватну військову компанію, які заборонені в Україні.

26 березня Семенченко був заарештований без можливості внесення застави. У той же час Шевченко вийшов з СІЗО під заставу в 5 млн грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: