Апеляційний суд залишив екснардепа Семенченка у СІЗО

Читать на русском
Добробат Семенченко, якого підозрюють у причетності до створення незаконного воєнізованого збройного формування, залишається в СІЗО мінімум до 18 липня 2021.
фото LIGA.net

Київський апеляційний суд відмовив у задоволенні клопотання адвокатів колишнього народного депутата Семена Семенченка і залишив його під арештом.

Про це повідомляє пресслужба суду.

«Добробат» Семенченка: чому колишній командир потрапив під приціл СБУВикриття приватної військової компанії, в створенні якої підозрюється Семенченко, сталося не просто так.

Засідання відбулося у вівторок, 22 червня.

Колегія суддів розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на рішення слідчого судді Печерського райсуду Києва від 20 травня, яким задоволено клопотання СБУ та «подовжено у відношенні підозрюваного С. запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком до 18 липня 2021 включно».

«За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 20 травня 2021 року залишено без без змін, апеляційну скаргу сторони захисту - без задоволення», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 24 березня в СБУ заявили про викриття в Україні воєнізованого збройного формування, до складу якого входило понад 150 осіб.

Пізніше звинуватили у створенні «ПВК» Семенченка і агента НАБУ Євгенія Шевченка. Як заявили в СБУ, вони організували фактично приватну військову компанію, які заборонені в Україні.

26 березня Семенченко був заарештований без можливості внесення застави. У той же час Шевченко вийшов з СІЗО під заставу в 5 млн грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: