Семенченка перевели з лікарні до СІЗО

Читать на русском
Колишнього народного депутата госпіталізували в першу ж ніч після того, як суд обрав йому запобіжний захід
Семен СеменченкоLIGA.net

Колишнього народного депутата Семена Семенченка, заарештованого у справі про створення «приватної військової компанії», перевели з лікарні в СІЗО Служби безпеки України.

Про це в суботу, 3 квітня, повідомила його дружина Наталка музика в Facebook.

«Сьогодні виписався і вже в СІЗО СБУ», - написала вона.

Також стало відомо, з яким діагнозом був госпіталізований колишній нардеп - в першу ж ніч після обрання йому запобіжного заходу Семенченко відвезли в лікарню, де поставили діагноз «миготлива аритмія».

«Добробат» Семенченка: чому колишній командир потрапив під приціл СБУВикриття приватної військової компанії, в створенні якої підозрюється Семенченко, сталося не просто так.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва 26 березня обрав для ексдепутата Семенченка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 2 місяців без права внесення застави. Адвокати Семенченка подали апеляцію на рішення Печерського суду про його арешт.

Водночас фігурант справи Семенченко, так званий «агент НАБУ» Євген Шевченко, вийшов із СІЗО. За нього внесли заставу в розмірі 5 мільйонів гривень.

СБУ 24 березня заявила, що викрила і припинила діяльність воєнізованого збройного формування, так званої ПВК. За даними спецслужб, ПВК готувалася до скоєння тяжких злочинів, у тому числі проти основ нацбезпеки.

Як заявили в СБУ, її організували Семен Семенченко та агент НАБУ Євген Шевченко.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: