Nord Stream AG призупиняє подачу російського газу по «Північному потоку»

Читать на русском
Nord Stream AG зупинить прокачування російського газу по обох нитках газопроводу Північному потоку на час проведення робіт з планового технічного обслуговування.
AFP/East News

Компанія Nord Stream AG зупинить прокачування російського газу по обох нитках газопроводу «Північному потоку» на час проведення робіт з планового технічного обслуговування.

Ремонт проводитимуть з 13 по 23 липня, сказано в заяві.

«Північний потік-2»: як просувається будівництво газопроводу і яка позиція країнПівнічний потік-2 можуть добудувати до кінця 2021 року. Останні новини та позиції країн – на інфографіці.

Буде проведено тестування механічних компонентів, а також систем автоматизації для забезпечення ефективності та безпеки експлуатації газопроводу.

Раніше російський «Газпром» не став нарощувати постачання газу до Європи, відмовившись замовляти додаткові потужності прокачування через українську газотранспортну систему.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський закликав США не допустити завершення будівництва і запуску «Північного потоку-2».

Також вчора Зеленський під час зустрічі з Меркель заявив про небезпеку «Північного потоку-2».

«Слово і діло» відстежило, як цьогоріч просувалася реалізація проєкту, а також які країни є прихильниками і противникам ПП-2.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: