ДФС і СБУ перевіряли всі заправки Glusco по Україні: що відомо

Читать на русском
ДФС спільно із СБУ перевірили 106 АЗС мережі Glusco, яку пов'язують із Віктором Медведчуком в 15 регіонах України.
Delo.ua

Співробітники ДФС спільно із СБУ перевірили 106 АЗС мережі Glusco, яку пов'язують із Віктором Медведчуком, в 15 регіонах України й заявляють про відсутність діяльності заправок.

Про це повідомляють у Державній фіскальній службі.

«Співробітники ДФС спільно із СБУ та за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора провели комплекс одночасних слідчих дій на 106 об’єктах мережі в 15 регіонах країни. За результатами огляду правоохоронці встановили та зафіксували відсутність діяльності АЗС. Доступ до заправних колонок обмежений. В разі встановлення будь-які неправомірні дії зі сторони порушників будуть оцінені належним чином», - йдеться у повідомленні.

При цьому, у ДФС нагадали, що 11 березня представники служби спільно з СБУ провели близько 140 обшуків в мережі Glusco.

Було встановлено, що деякі компанії організували незаконну схему з ввезення в Україну нафтопродуктів, в тому числі з РФ. Досудове розслідування триває.

Сімейна справа: як Медведчук потрапив до переговорного «кейсу»Занадто м'який запобіжний захід свідчить про те, що справа Медведчука стане предметом торгів між Росією і Україною.

Зазначимо, що 5 липня у ЗМІ з’явилася інформація щодо запуску роботи автозаправних станцій мережі Glusco, що вже понад три місяці тому припинила реалізацію нафтопродуктів – у компанії пояснили це технологічним запуском для перевірки обладнання.

Нагадаємо, що секретар РНБО Олексій Данілов напередодні заперечив продаж АЗС Медведчука.

Раніше ми повідомляли, що яхту Медведчука сховали від санкцій через інший «офшор».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: