У Чорному морі почалася активна фаза навчань Sea Breeze-2021

Читать на русском
Наразі триває передпохідна підготовка бойових кораблів багатонаціональної ескадри, яка бере участь у навчаннях. Вранці 6 липня вони вийдуть в море.
Навчання Sea Breeze-2021ВМС ЗСУ

Багатонаціональні щорічні військові навчання Sea Breeze-2021 з 6 липня переходять в активну фазу. Бойові кораблі України та країн НАТО будуть тренуватися в акваторії Чорного моря.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Приперлися до кордонів»: чим може відповісти Росія на навчання Sea BreezeРосія має не дуже багато можливостей зірвати навчання Sea Breeze-2021, але всі вони вже відпрацьовані.

У процесі навчань 5 липня військовослужбовці в Одесі продемонстрували роботу протидиверсійного підрозділу ВМС Збройних сил на борту українського судна розмагнічування U811 Balta, озброєння британського патрульного корабля HMS Trent і американського ракетного есмінця USS Ross.

Наразі триває передпохідна підготовка бойових кораблів багатонаціональної ескадри, яка бере участь у навчаннях. Вранці 6 липня вони вийдуть в море.

Sea Breeze 2021: свою роботу продемонстрував протидиверсійний підрозділ ВМС ЗСУРадіо Свобода Україна

Нагадаємо, в Чорному морі в понеділок, 28 червня, стартували військові навчання Sea Breeze-2021 і морське патрулювання, організовувані Військово-Морськими силами (ВМС) України та шостим оперативним флотом ВМС США.

3 липня Російська Федерація влаштувала маневри авіації над Чорним морем на тлі українських навчань Sea Breeze. Навчальні завдання виконували понад 10 літаків.

Командувач Військово-Морських сил України Олексій Неїжпапа розповів, що не виключає провокацій з боку Росії під час навчань Sea Breeze в Чорному морі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: