Прикордонники провели тактичні навчання на Закарпатті

Читать на русском
В Ужгороді прикордонники провели антитерористичні навчання. Співробітники ДПСУ спільно з нацгвардійцями викрили та затримали умовних терористів.
Фото з відкритих джерел.

Протягом трьох днів в Ужгороді прикордонники Чопського загону проводили антитерористичні навчання. Співробітники ДПСУ спільно з нацгвардійцями викрили та затримали умовних терористів.

Як повідомляє пресцентр ДПСУ, за легендою навчань, службою авіаційної безпеки на території аеропорту Ужгород було помічено групу невідомих з вибухівкою, які мають намір вчинити терористичний акт.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

Так, завданням прикордонників було не допустити вихід групи з території міжнародного пункту пропуску та незаконне перетинання кордону ймовірними терористами.

Після чого співробітники ДПСУ перекрили ділянку кордону силами резервів від найближчих підрозділів та управління загону.

Раніше ми писали, що в Одесі на базі гімназії №4 відбулися спільні навчання учнів, працівників навчального закладу та силовиків за алгоритмом дій при виникненні надзвичайної ситуації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: