Антитерористичні навчання в Києві: «звільнили» посла Ізраїлю

Читать на русском
Служба безпеки України спільно з Посольством Держави Ізраїль в Україні провела антитерористичні навчання у Києві.
ГУ СБУ у м. Києві та Київській області

Служба безпеки України спільно з Посольством Держави Ізраїль в Україні провела антитерористичні навчання у Києві.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.

Тренування відбулися у Печерському районі столиці на базі Хоральної синагоги Бродського, участь у них узяли підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії та органів державної виконавчої влади.

«Був відпрацьований механізм звільнення заручників, яких умовні терористи захопили у синагозі столиці», – йдеться у повідомленні.

За легендою навчань, умовні «терористи» захопили в заручники Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль та вірян у приміщенні синагоги.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

«Задіяні підрозділи відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії в екстремальних умовах. У межах антитерористичної операції спецпризначенці ЦСО «А» СБУ визволили всіх «заручників» та затримали умовних «терористів», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що у Києві станцію метро Палац спорту закриють на вхід та вихід у неділю, 4 липня, для проведення антитерористичних навчань.

Додамо, у Миколаївській області координаційна група Антитерористичного центру при СБУ провела масштабні навчання на військових об'єктах. За легендою навчань декілька груп противника мали здійснити диверсію на одній з військових частин в Очакові, а також низку терактів на об'єктах критичної інфраструктури міста для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: