Росія влаштувала маневри авіації над Чорним морем

Читать на русском
Російська Федерація влаштувала маневри авіації над Чорним морем на тлі українських навчань Sea Breeze. Навчальні завдання виконували понад 10 літаків.
Фото з відкритих джерел

Російська Федерація влаштувала маневри авіації над Чорним морем на тлі українських навчань Sea Breeze. Навчальні завдання виконували понад 10 літаків.

Про це повідомляє пресслужба Чорноморського флоту Росії.

Екіпажі літаків Морської авіації ЧФ Росії спільно з авіацією Південного військового округу провели тренувальні польоти над акваторією Чорного моря.

«Від Морської авіації ЧФ були задіяні багатоцільові винищувачі Су-30СМ і фронтові бомбардувальники Су-24М, від авіації ПВО винищувачі-бомбардувальники Су-34 і винищувачі-перехоплювачі Су-27», – йдеться в повідомленні.

«Приперлися до кордонів»: чим може відповісти Росія на навчання Sea BreezeРосія має не дуже багато можливостей зірвати навчання Sea Breeze-2021, але всі вони вже відпрацьовані.

Навчальні завдання виконували понад 10 літаків. Крім того, екіпаж літака-амфібії Бе-12 зі складу російської морської авіації виконав розвідку умовних цілей в акваторії Чорного моря. Екіпажі також відпрацювали умовні ракетні та бомбові удари.

Додають, що військові льотчики виконали прості і складні польотні завдання з середніх і малих висот з урахуванням подолання засобів протиповітряної оборони кораблів умовного супротивника.

Нагадаємо, у Чорному морі в понеділок, 28 червня, стартували військові навчання Sea Breeze-2021 і морське патрулювання, організовувані Військово-Морськими силами (ВМС) України та шостим оперативним флотом ВМС США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: