Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках ТКГ, з метою подальшого звинувачення української сторони у порушенні режиму припинення вогню.
armyinform.com.ua

Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках ТКГ, з метою подальшого звинувачення української сторони у порушенні режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС в Facebook.

Від початку доби, 26 червня, зафіксовано 9 обстрілів позицій Об’єднаних сил.

Зокрема, поблизу населеного пункту Піски противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Внаслідок обстрілу один український військовий отримав осколкове поранення, несумісне з життям.

Командування операції Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття родині загиблого.

Неподалік Гнутового ворог двічі обстріляв українських захисників з мінометів 120-го та 82-го калібрів. У районі населеного пункту Талаківка противник відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Біля Красногорівки російські окупанти тричі обстріляли наші позиції з артилерії калібру 122 мм, мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. У напрямку Новомихайлівки збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових і ручних протитанкових гранатометів.

«Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців Українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм», – додають у повідомленні.

Крім цього, 26 червня піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували понад 7 гектарів території та передали на знищення 96 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, стало відоме ім'я загиблого на Донбасі військового.

За добу, 25 червня, на Донбасі окупанти 12 разів обстріляли позиції українських військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: