Данилов пояснив відсутність санкцій РНБО проти Порошенка та Гладковського

Читать на русском
За словами Данилова, перед тим, як приймати рішення щодо санкцій, РНБО має отримати таку пропозицію від одного з п'яти суб'єктів влади
Олексій Данилов24 канал

Рада національної безпеки та оборони поки що не планує розглядати питання впровадження санкцій проти п'ятого президента України Петра Порошенка та колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Про це розповів секретар РНБО Олексій Данилов на брифінгу 19 березня, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє «Дзеркало тижня».

За словами Данилова, перед тим, як приймати рішення про санкції, РНБО має отримати таку пропозицію від одного з п'яти суб'єктів влади - Кабінету Міністрів України, президента України, Верховної Ради України, Національного банку України, або Служби безпеки України.

Зеленський розповів, які санкції запровадили проти Януковича і його оточенняНасамперед йдеться про блокування всіх активів і майна, запобігання виведенню капіталів за межі України

«Поки таких документів до апарату РНБО не надходило», - резюмував Данилов.

Нагадаємо, 19 березня РНБО запровадила економічні санкції щодо низки колишніх чиновників, а також осіб, які сприяють зміцненню окупації Росії в Криму і на Донбасі. Йдеться в тому числі про Віктора Януковича і Миколу Азарова.

В РНБО заявили, що перевірять всі діючі укази, які були підписані колишнім президентом України Віктором Януковичем.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: