Посли G7 підтвердили готовність допомогти Україні з вакцинацією

Читать на русском
Посли країн Великої сімки провели зустріч з головою МОЗ України Віктором Ляшком. На ній піднімалося питання вакцинації.
Фото: 50vidsotkiv.org.ua

Посли країн «Великої сімки» провели зустріч з головою МОЗ України Віктором Ляшком, на якій підтвердили своє зобов'язання допомогти Україні з програмою вакцинації від коронавірусу.

Про це йдеться в повідомленні послів G7 у Twitter в п'ятницю, 25 червня.

Успіхи вакцинації: яких змін очікувати українцям після щеплень від COVID-19Українці дедалі активніше вакцинуються, а пандемія коронавірусу COVID-19 поки що пішла на спад. Як зміниться життя українців після року карантинних обмежень ‒ аналізував Олександр Радчук.

«Посли G7 під час зустрічі з Віктором Ляшком підтвердили своє зобов'язання допомогти Україні реалізувати свою програму вакцинації і підтримати відновлення після пандемії Covid-19», - йдеться в повідомленні.

Сказано, що сьогодні посли заслухали чіткі плани міністра щодо реформи охорони здоров'я, спрямованої на поліпшення якості медичної допомоги та результатів для українських пацієнтів.

Також посли «Великої сімки» привітали кроки, зроблені для підвищення прозорості та ефективності закупівель в сфері охорони здоров'я за рахунок розширення повноважень незалежного Центрального агентства по закупкам.

Нагадаємо, Віктор Ляшко перед тим, як стати головою МОЗ, обіцяв за літо вакцинувати 5 млн українців.

«Слово і діло» продовжує стежити за ходом кампанії вакцинації в країні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: