Ляшко пообіцяв у перші 100 днів вакцинувати 5 млн українців

Читать на русском
Віктор Ляшко пообіцяв у разі призначення на посаду глави МОЗ провести 10 млн щеплень, тобто вакцинувати двома дозами 5 млн українців протягом літа.
фото Главком

Кандидат на пост міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко пообіцяв у разі призначення на посаду провести 10 млн щеплень від COVID, тобто вакцинувати двома дозами 5 млн українців протягом літа 2021 року.

Про це він заявив на засіданні профільного комітету Верховної ради в середу, 19 травня.

Ляшко вже рік на посаді головного санлікаря: як чиновник виконує обіцянкиГоловний санітарний лікар України Віктор Ляшко за рік роботи виконав трохи більше третини обіцянок.

«Я обіцяю в перші 100 днів вакцинувати 5 млн українців. Тобто, провести 10 млн щеплень за літо», - озвучив свою першу обіцянку Ляшко в ролі кандидата на крісло очільника МОЗ.

У відповідь на заяву Ляшка голова профільного комітету ВР Михайло Радуцький повідомив, що якщо обіцянка не буде виконана, то «будемо шукати нового міністра».

Разом з тим Ляшко додав, що основним своїм завданням на посаді міністра охорони здоров'я бачить боротьбу з коронавірусом.

«Є програма діяльності на 100 днів і перших 6 місяців. Готовий представити після голосування у Верховній раді», - сказав він і додав, що у нього вже є сформована команда.

Також, за словами Ляшка, вже є наступник на посаду головного санлікаря, але називати його він поки не став.

Нагадаємо, сьогодні профільний комітет Ради підтримав кандидатуру Віктора Ляшка на посаду голови МОЗ, «за» проголосували 13 членів комітету, один утримався.

Віктор Ляшко на 16+Слово і діло

18 травня нардепи відправили у відставку з посади міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: