Україна перейшла до четвертого етапу вакцинації

Читать на русском
В Україні з 23 червня розпочався четвертий етап вакцинації від COVID-19. Щеплення роблять громадянам з категорії 60+.
фото УНІАН

В Україні з середи, 23 червня, розпочався четвертий етап вакцинації від COVID-19. Щеплення роблять громадянам з категорії 60+.

Про це повідомляється на сайті vaccination.covid19.

Вакцинація від COVID-19: як отримати другу дозу препаратуЯк, коли і де можна отримати другу дозу вакцини від коронавірусу – в інструкції Слово і діло.

На цьому етапі щеплення отримують люди старше 60 років, а також люди у віці 18-59 років, які мають супутні захворювання. Крім того, вакцинують ув'язнених і персонал закладів позбавлення волі та слідчих ізоляторів.

Також продовжується щеплення пріоритетних груп з попередніх етапів, як-от медики та інші працівники закладів охорони здоров’я, мешканці та персонал будинків для літніх людей та спеціалізованих інтернатів, маломобільні громадяни, соціальні працівники та священнослужителі, освітяни, військовослужбовці та співробітники інших структур державної безпеки, працівники органів державної влади та місцевого самоврядування усіх рівнів, працівники паливно-енергетичного комплексу та інших структур, від яких залежить функціонування держави.

Крім того, роблять щеплення громадянам з ОРДЛО на підконтрольній Україні території, а також всім охочим, хто записався в лист очікування в центри вакцинації.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу зробили 53 786 щеплень від COVID-19.

Також повідомлялося, що стартувала вакцинація робочих колективів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: