До Медведчука знову прийшли з обшуками

Читать на русском
Силовики 24 червня проводять обшуки в партійному офісі нардепа ОПЗЖ Віктора Медведчука, а також вдома у його родичів.
Віктор Медведчукzagittya.com.ua

Правоохоронці у четвер, 24 червня, проводять обшуки в партійному офісі нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, а також вдома у його близьких родичів.

Про це повідомив однопартієць Медведчука Ренат Кузьмін на своїй сторінці в Facebook.

Сімейна справа: як Медведчук потрапив до переговорного «кейсу»Занадто м'який запобіжний захід свідчить про те, що справа Медведчука стане предметом торгів між Росією і Україною.

«Сьогодні з самого ранку прокурори і слідчі знову нагрянули з черговими обшуками до Медведчука. Цього разу обшукують не тільки партійний офіс, кабінети і житла найближчих соратників, що вже стало традицією для чинної влади. Цього разу з обшуками приїхали ще й до мами дружини Медведчука і на повному серйозі намагаються знайти докази державної зради зятя», - написав Кузьмін.

Нагадаємо, 11 травня генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Тоді у київському будинку Медведчука, проти якого впровадила санкції РНБО, СБУ провела обшуки. Також обшуки пройшли і в офісі ОПЗЖ.

Медведчука і Козака підозрюють у зраді, порушенні правил ведення війни і допомоги окупантам Криму в розграбуванні ресурсів півострова.

13 травня суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт. Прокуратура наполягала на утриманні під вартою з заставою в понад 300 млн гривень. Апеляцію на це рішення суд відхилив.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: