У центрі окупованого Луганська прогримів потужний вибух

Читать на русском
В окупованому Луганську стався вибух. Також очевидці у соцмережах писали, про пожежу. Про жертви поки не повідомляють. У деяких  житлових будинках тимчасово відключено газ.
Фото ДонЗМІ.

Вночі у п'ятницю, 18 червня, на газопроводі в окупованому Луганську стався вибух. Також очевидці у соцмережах писали, про пожежу.

Вибух підтвердили у пресслужбі ДП «Луганськгаз».

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

«Уночі 18 червня 2021 року на газопроводі середнього тиску діаметром 425 мм стався вибух, унаслідок чого утворилося сильне загоряння. У результаті інциденту від подання природного газу було тимчасово відключено 20 житлових будинків та 21 комунально-побутовий об'єкт», - сказано у повідомленні.

Пожежу ліквідували о 6:30 ранку п'ятниці.

Тривають ремонтно-відновлювальні роботи. Подання газу планують відновити після завершення робіт.

Нагадаємо, у червні стався вибух у багатоповерхівці на Позняках у Києві. Було пошкоджено 40 квартир одного під’їзду, зруйновано 16 квартир з 4-го по 9-й поверх.

П'ятеро осіб загинули.

«Слово і діло» пропонує подивитися, скільки подібних випадків, пов’язаних із вибухом побутового газу в оселях, сталося в Україні з 2016-го до 2019 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: