Вибух газу в Чернівцях: поліція розпочала кримінальне провадження

Читать на русском
За фактом пожежі в середмісті Чернівців поліція розпочала кримінальне провадження. На місці події працювала поліція та рятувальники.

Слідчі Шевченківського відділення поліції Чернівців розпочали кримінальне провадження за фактом вибух газу.

Як інформує пресслужба Національної поліції, внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Для остаточного встановлення причин пожежі правоохоронці призначили низку експертиз.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

Як відомо, 3 січня у багатоквартирному будинку в центрі Чернівців стався вибух. 82-річного власника квартири, в якій стався інцидент, доправили до реанімації. Під час вибуху та пожежі він отримав численні опіки.

За попередньою інформацією загоряння могло статися через порушення правил пожежної безпеки під час монтажу та експлуатації електричного обладнання.

Нагадаємо, 2 січня у Рівненській області під час руху загорівся пасажирський електропоїзд. Рятувальники за допомогою вогнегасників ліквідували загоряння. Постраждалих немає.

Також «Слово і діло» пропонує подивитися, скільки подібних випадків, пов’язаних із вибухом побутового газу в оселях, сталося в Україні з 2016-го до 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: