Вибух на Позняках: житло отримали всі постраждалі

Читать на русском
Всі сім'ї, постраждалі в результаті вибуху в багатоповерховому столичному будинку на Позняках, отримали сертифікати на нове житло.
Офіс президента

Всі сім'ї, постраждалі в результаті вибуху в багатоповерховому столичному будинку на Позняках, отримали сертифікати на нове житло.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський в четвер, 13 серпня, передає пресслужба ОПУ.

«На жаль, ми не можемо повернути рідних сім'ям, які втратили близьких через вибух. Але ми зробили те, що обіцяли», - зазначив глава держави.

За його словами, через тривалі бюрократичні процедури і оформлення документів процес забезпечення новим житлом зазвичай затягується в часі, однак сьогодні всі жителі зруйнованих вибухом квартир отримали нові квартири.

«Вдячний нашій команді, ми це зробили. Обіцяли до кінця літа - і ми це виконали. Всі отримали нарешті нові квартири в нових будинках», - сказав президент.

Нагадаємо, вибух у багатоповерхівці на Позняках у Києві стався 21 червня. Було пошкоджено 40 квартир одного під’їзду, зруйновано 16 квартир з 4-го по 9-й поверх. П'ятеро осіб загинули. Загалом у цих 40 квартирах було зареєстровано 125 мешканців.

У кінці червня 2020 року президент вручив сертифікати на перші 12 нових квартир.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: