Вибух газу в Дрогобичі: людей із будинку перевели до сусідньої школи

Читать на русском

Вибух у чотириповерховому житловому будинку в Дрогобичі зруйнував сім квартир. Фахівці вирішують, чи можна пускати в будинок мешканців сусідніх під'їздів.
Фото - drohobych-rada.gov.ua

Вибух у чотириповерховому житловому будинку в Дрогобичі Львівської області повністю зруйнував сім квартир. Фахівці вирішують, чи можна пускати в будинок мешканців сусідніх під'їздів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє УНН з посиланням на місцевих чиновників.

Через вибух повністю зруйновано другий під'їзд, в якому було сім житлових квартир. Також повністю зруйновано приміщення перукарні, яка була розташована в цьому будинку.

«Вирішується питання з поселенням людей в готелі. Зараз служби з'ясовують, чи можуть жителі з будинку забрати свої речі. Вже до кінця дня буде відомо, чи можна в сусідні під'їзди будинку пустити людей для ночівлі, чи все-таки будинок в аварійному стані», - йдеться в повідомленні.

Зараз пункт допомоги організований в школі №16. Там організовано тимчасове місце для перебування людей, куди вони можуть звернутися за допомогою. Людей забезпечують харчуванням.

«Зараз цей квартал перекритий, але сусіднім будинкам загрози немає», - повідомили в прес-службі.

Також почала роботу евакуаційна комісія, яка займеться питаннями розселення жителів чотириповерхового житлового будинку, де стався вибух. Організовано охорону майна в будинку правоохоронцями.

Нагадаємо, вночі в Дрогобичі через вибух завалився чотириповерховий будинок. Попередньо, в житловому будинку стався вибух газу.

Зруйновано під'їзд з першого по четвертий поверхи. Двоє людей загинули, ще семеро госпіталізовані. Рятувальні роботи тривають.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: