Вибух на Позняках у Києві: ще п'ять сімей отримали житло

Читать на русском
Представники Дарницької райдержадміністрації Києва вручили сертифікати на нові квартири п'ятьом сім'ям, які втратили житло після вибуху на Позняках.
Фото - архів.

Представники Дарницької райдержадміністрації Києва вручили сертифікати на нові квартири п'ятьом сім'ям, які втратили житло після вибуху на Позняках.

Як повідомила депутат Верховної ради від партії «Слуга народу» Леся Забуранна, квартири виділені в житловому комплексі DneprovSky і вже найближчими днями постраждалі почнуть оформляти право власності на нове житло.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

За її словами, серед обов'язкових вимог до нового житла для постраждалих - будинки повинні бути здані в експлуатацію, повністю відповідати розміру площі та кількості кімнат, які були втрачені.

Як повідомлялося раніше, 25 червня перші 12 сімей, що залишилися без житла після вибуху 10-поверхового будинку на київському житловому масиві Позняки, отримали нові квартири.

Нагадаємо, силовики провели слідчі дії в службах газу, які обслуговували Дарницький район.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: