В офісі «Київавтодору» знову проводять обшуки

Читать на русском
Прокуратура Києва і ДФС проводять обшуки в офісі Київавтодору у справі про несплату податків під час ремонту мостів.
facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Київська міська прокуратура спільно з ДФС проводять обшуки в службових приміщеннях комунальної корпорації «Київавтодор» у справі про ухилення від сплати податків під час ремонту мостів на суму понад 30 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Обшуки в Нафтогазі: Вітренко сприятиме розслідуваннюВітренко зауважив, що важливо також не допустити затьмарення українського питання у відносинах зі США політичними спекуляціями навколо Нафтогазу.

Як з'ясували правоохоронці, підрядна організація, яка проводила у 2019-2020 роках роботи з будівництва і реконструкції мостів і шляхопроводів у Києві, зокрема шляхопроводу на перетині проспектів Комарова і Леся Курбаса над залізницею Київ-Волинський-Святошино на суму 413 млн грн, вказувала у документації субпідрядників з ознаками фіктивності.

«При цьому вказана підрядна організація, діючи у змові з службовими особами КК «Київавтодор», зазначали у фінансовій документації реквізити підприємств із ознаками фіктивності, залучених нібито для виконання субпідрядних робіт, що дозволило ухилитись від сплати податків в особливо великих розмірах та завищити реальну вартість ремонтних робіт», - сказано в повідомленні.

Тому 17 червня на підставі постанови суду за адресою офісних приміщень «Київавтодору» проводять обшуки, додали в прокуратурі.

Нагадаємо, перші обшуки в «Київавтодорі» відбулися в середині травня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: