Обшуки у лікарнях УЗ: слідчі дії відбулися у 5 містах

Читать на русском
У НАБУ розповіли подробиці обшуків, які провели сьогодні у лікарнях Укрзалізниці у справі про можливе привласнення майже 60 млн грн бюджетних грошей.
Фото НАБУ

У НАБУ розповіли подробиці обшуків, які провели сьогодні у лікарнях «Укрзалізниці» у справі про можливе привласнення майже 60 млн грн бюджетних грошей, які НСЗУ виділила для лікування пацієнтів з COVID-19.

За інформацією пресслужби НАБУ, обшуки пройшли у приміщеннях клінічних лікарень на залізничному транспорті Києва, Харкова, Львова, Одеси і Дніпра Філії «Центр охорони здоров'я» АТ «Українська залізниця», а також в самій Філії.

Чиновника «Укрзалізниці» затримали на хабаріУ Сумській області на отриманні хабаря затримано службовця «Укрзалізниці». Він вимагав гроші за укладення договору на постачання питної води.

Як уточнюють в бюро, розпочато розслідування відносно чиновників УЗ про присвоєння 59 933 926 гривень, отриманих від НСЗУ для лікування в лікарнях хворих на коронавірус.

«Попередня правова кваліфікація кримінальних злочинів - ч.1 ст.15 ч.2 ст.28 ч.5 ст.191, ч.5 ст.191, ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ проводять з 1 квітня 2021 року», - додали в бюро.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що НАБУ обшукує лікарні «Укрзалізниці».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: