Мито у торгівлі: Зеленський утворив делегацію для переговорів з ЄС

Читать на русском
До складу делегації включено 12 осіб. Її головою  Президент призначив Ольгу Стефанішину - віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.
фото з відкритих джерел

Президент Володимир Зеленський створив делегацію України для участі у переговорах з ЄС щодо прискорення та розширення сфери скасування ввізного мита у торгівлі відповідно до Угоди про асоціацію.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні №501/2021-рп від 11 червня опублікованому на сайті голови держави.

«Утворити делегацію України для участі у переговорах з Європейським Союзом щодо прискорення та розширення сфери скасування ввізного мита у торгівлі відповідно до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони», - йдеться в документі.

Зазначається, що до складу делегації включено 12 осіб. Її головою Президент призначив Ольгу Стефанішину - віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

При цьому, 7 червня Зеленський створив делегацію для переговорів з Міжнародним банком реконструкції та розвитку щодо укладання Договору гарантії та Договору гарантії Фонду чистих технологій.

Нагадаємо, що Зеленський повідомив, скільки коштів Пентагон надасть Україні.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський затвердив зміни до закону про судоустрій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: