Ізраїль знімає заборону на поїздки в Україну

Читать на русском
Ізраїль вирішив вилучити Україну зі списку країн з максимальним ризиком через поширення коронавірусу.
TourWebRing

Уряд Ізраїлю вирішив виключити Україну зі списку країн, в які заборонені поїздки через пандемію коронавірусу.

Дозвіл на подорожі почне діяти з 15 червня, пише видання Newsru.co.il.

Під час засідання уряд продовжив чинні на цей час правила виїзду з країни до 27 червня поточного року.

Водночас виключив з цього списку Україну, Туреччину і Ефіопію. У переліку залишилася Росія, де ситуація з поширенням коронавірусу за останні дні різко погіршилася.

Відпустка-2021: які країни можуть відвідати українціКраїни, відкриті для українських туристів влітку 2021 року. Список і умови відвідування – на інфографіці.

Наразі «країнами максимального ризику» для Ізраїлю залишаються 9 держав: Україна, Росія, Туреччина, Ефіопія, Аргентина, Бразилія, Мексика, ОАЄ, Індія.

Всі ті, хто не є громадянами Ізраїлю і повертаються з цих країн, повинні питати дозволу у спеціальній комісії, що розглядає виняткові випадки.

З 1 липня Ізраїль відкривається для індивідуального туризму. Потрапити в країну зможуть тільки мандрівники з імунітетом до коронавірусу.

Нагадаємо, Ізраїль з 4 травня заборонив українцям в'їжджати на свою територію через високий рівень зараження коронавірусом, а у кінці травня вніс Україну до списку країн з максимальним ризиком поширення COVID-19.

Додамо, в Ізраїлі хочуть вакцинувати від коронавірусу дітей і підлітків. Але молодшому поколінню мають намір вводити тільки одну дозу вакцини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: