Зеленського запросили приїхати до Вашингтона в липні, президент погодився

Читать на русском
Таким чином, Байден все ж зустрінеться з Зеленським, але ця зустріч пройде вже після саміту Байдена і Путіна в Женеві
Зеленський і БайденВідкрите джерело

Президент України Володимир Зеленський приймає запрошення президента США Джозефа Байдена відвідати Вашингтон у липні 2021 року.

Про це повідомив сам Зеленський у своєму Twitter.

«Спасибі президенту США Джо Байдену за запрошення під час нашої телефонної розмови відвідати Білий дім в липні цього року. Дуже чекаю зустрічі, щоб обговорити шляхи розширення стратегічної співпраці України та США», - написав він.

Зустріч Путіна та Байдена: три тези про роль України«Українське питання» точно постане на зустрічі двох президентів – Джо Байдена та Володимира Путіна. Яких наслідків Україні варто очікувати від підсумків саміту двох лідерів – аналізував політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, раніше видання Axios повідомило, що Білий дім розглядав можливість запросити президента України Володимира Зеленського до Вашингтона для зустрічі з Джо Байденом до його саміту з президентом РФ Володимиром Путіним. Рішення змінили після зміни керівництва «Нафтогазу».

Однак 7 червня президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом США Джо Байденом. Бесіда двох лідерів відбулася перед зустріччю Байдена з президентом РФ Володимиром Путіним, яка призначена на 16 червня. В ході бесіди Байден запросив Зеленського відвідати Вашингтон в липні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: