У Байдена передумали запрошувати Зеленського у Вашингтон – ЗМІ

Читать на русском
Зустріч Зеленського з Байденом. Білий дім розглядав можливість запросити Зеленського в Вашингтон до зміни керівництва Нафтогазу.
Слово і діло

Білий дім розглядав можливість запросити президента України Володимира Зеленського у Вашингтон для зустрічі з Джо Байденом до його саміту з президентом РФ Володимиром Путіним. Рішення змінили після зміни керівництва «Нафтогазу».

«Джерело в адміністрації розповіло, що Білий дім розглядав можливість запрошення Зеленського в Вашингтон перед самітом Байдена з Путіним, але відмовився просувати зустріч після рішення Зеленського змінити керівництво державної енергетичної компанії «Нафтогаз», - повідомив портал Axios.

Зустріч Путіна та Байдена: три тези про роль України«Українське питання» точно постане на зустрічі двох президентів – Джо Байдена та Володимира Путіна. Яких наслідків Україні варто очікувати від підсумків саміту двох лідерів – аналізував політолог Олександр Радчук.

Раніше Зеленський заявив про готовність зустрітись з Байденом до переговорів з президентом Росії.

Нагадаємо, 28 квітня 2021 року Андрія Коболєва звільнили з посади голови НАК «Нафтогаз України», яку він займав трохи понад сім років. Рішення про це прийняв Кабмін України.

У «Нафтогазі України» відреагували на звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління компанії, назвавши це «юридичною маніпуляцією».

Як відомо, Байден і Путін проведуть зустріч 16 червня 2021 року у швейцарській Женеві.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: