Під час зустрічі Байдена і Путіна над Женевою обмежать авіапольоти

Читать на русском
Влада Швейцарії на час зустрічі президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна обмежить доступ до повітряного простору над Женевою.
tdg.ch

Влада Швейцарії на час зустрічі президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна обмежить доступ до повітряного простору над Женевою за «давоською» схемою.

Про це пише газета «Трібюн де Женев».

Зустріч Путіна та Байдена: три тези про роль України«Українське питання» точно постане на зустрічі двох президентів – Джо Байдена та Володимира Путіна. Яких наслідків Україні варто очікувати від підсумків саміту двох лідерів – аналізував політолог Олександр Радчук.

Так, влада Швейцарії готує заходи щодо обмеження доступу літальних апаратів до повітряного простору над Женевою на час саміту президента США Джо Байдена і президента РФ Володимира Путіна.

Схему обмеження доступу до повітряного простору опрацьовує швейцарське федеральне управління з цивільної авіації спільно з ПВС Швейцарії, рядом федеральних служб і службою авіадиспетчерів.

Як пояснює видання, ця процедура «аналогічна тій, яку використовують під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі».

Крім того, фахівці з безпеки оглянули пляж «О-Вів» на березі Женевського озера на випадок, якщо там потрібно буде встановлювати компоненти систем ППО.

Наступного тижня у Женеві ухвалять рішення щодо підключення збройних сил країни до забезпечення безпеки. Тиим часом поліція вже ухвалила рішення на час цього заходу взяти в оренду кілька одиниць бронетехніки.

Нагадаємо, зустріч Путіна з Байденом пройде у Женеві 16 червня. У США озвучили теми переговорів президентів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: