Зеленський привітав українських журналістів зі святом

Читать на русском

Президент України Володимир Зеленський привітав українських журналістів з професійним святом, яке відзначають сьогодні, 6 червня.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав українських журналістів з професійним святом, яке відзначають сьогодні, 6 червня.

Своє привітання він написав у Twitter.

«Слово і діло» увійшло до переліку популярних ЗМІ без «джинси»Слово і діло увійшло до переліку ЗМІ без джинси. Як інформує ІМІ, вони проаналізували 50 найпопулярніших онлайн-медіа.

«Гострі, нетерплячі, дотепні, оперативні, професійні, з посиленим почуттям справедливості - такі українські журналісти. І перш за все це люди, які мріють і прагнуть змін», - написав Зеленський.

Президент зазначив, що «головна мрія, яка об'єднує і журналістів, і президента, - зробити Україну кращою». «Нехай вона здійсниться!», - додав глава держави.

Зеленський також запевнив, що завжди відкритий до питань журналістів.

У своєму Instagram та Twitter Зеленський також опублікував фото з пікніка, який він влаштував для журналістів з нагоди їхнього професійного свята.

_ «Упевнений, що чесний діалог - це головна ознака демократичної держави» _, - написав він під постом.

У свою чергу голова Верховної ради Дмитро Разумков подякував українським журналістам за професійну роботу і баланс думок.

«Ви робите найважливішу для суспільства справу. Вдячний кожному, хто готує якісні матеріали, дотримується балансу думок і професійно виконує свою роботу. Бажаю не втрачати натхнення, бути неупередженими і щирими в своїх діях», - написав Разумков.

Нагадаємо, рада з питань свободи слова та захисту журналістів закликав президента Володимира Зеленського скасувати звання «Заслужений журналіст України». НСЖУ виступила проти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: