Зеленський збере РНБО 4 червня: які питання будуть обговорюватися

Читать на русском
Порядок денний засідання затвердив особисто президент України Володимир Зеленський. У порядку засідання вісім питань, поданих секретарем РНБО Олексієм Даниловим.
Ілюстративне фотоpresident.gov.ua

Традиційне засідання Ради національної безпеки та оборони України відбудеться 4 червня.

Про це повідомляється на сайті РНБО.

Порядок денний засідання затвердив особисто президент України Володимир Зеленський. У порядку засідання вісім питань, поданих секретарем РНБО Олексієм Даниловим.

«Серед іншого, планується обговорити питання про поглиблення співпраці з НАТО і заслухати звіти щодо виконання рішень РНБО України тощо», - йдеться в повідомленні.

Тонкощі трактування: чому останнє рішення РНБО спричинило хвилю обуренняЧим для України можуть обернутися рішення РНБО, котрі є суперечливими у правовому полі, читайте в матеріалі «Слово і діло».

Нагадаємо, в Міністерстві закордонних справ розповіли, що підготували пакет санкцій проти білоруського режиму Олександра Лукашенка. Санкції повинні розглянути на засіданні РНБО.

Водночас глава Міністерства агрополітики Роман Лещенко анонсував, що наступні санкції Ради національної безпеки та оборони будуть проти «земельних махінаторів».

Також повідомлялося, що Кабмін запропонував РНБО ввести санкції проти 11 російських артистів. Їм хочуть заборонити в'їзд в Україну на 3 роки через відвідування Криму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: