Засідання Верховної ради: що розглядатимуть депутати

Читать на русском
Народні депутати  планують розглянути проєкт постанови щодо вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії РФ проти України.
Слово і діло

У вівторок, 1 червня, депутати планують розглянути проєкт постанови №5343 щодо вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Депутати також мають намір розглянути у першому читанні законопроєкти №4409 «Про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства», №5122 (та альтернативні) «Про внесення змін до статті 21 Закону України «Про лікарські засоби» щодо заборони продажу лікарських засобів дітям», №5415 «Про внесення змін до статті 39 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» щодо врегулювання окремих питань соціального захисту медичних працівників, постраждалих від коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 1-4 червняВерховна рада планує завершити підготовку до запуску ринку землі і заслухати міністра соціальної політики.

Крім цього, парламентарії планують розглянути у другому читанні законопроєкти №5246 «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо запровадження інформаційно-телекомунікаційної системи досудового розслідування», №3901 «Про внесення змін до Закону України «Про автомобільні дороги».

Окрім того, для повторного розгляду з пропозиціями президента запропоновано проєкт закону №3450 «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо упорядкування окремих питань захисту викривачів».

Нагадаємо, у народних депутатів залишилося чотири пленарних тижні до початку парламентських канікул в липні.

Цього тижня Верховна рада хоче завершити підготовку до запуску ринку землі, розглянути законопроєкти про амністію капіталів і зміни в законодавство про електронне декларування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: