Україна тимчасово закриє КПВВ «Чаплинка» на кордоні з Кримом

Читать на русском
Україна з 7 червня на два тижні закриє контрольний пункт в'їзду-виїзду Чаплинка. КПВВ Чонгар і Каланчак продовжать працювати у штатному режимі.
КПВВ Чаплинкафото з відкритих джерел

Україна з 7 червня на два тижні закриє контрольний пункт в'їзду-виїзду «Чаплинка» на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.

Про це йдеться у повідомленні Херсонської обласної державної адміністрації в Facebook в понеділок, 31 травня.

КПВВ із Кримом і на Донбасі: що обіцяють зробити політикиВолодимир Зеленський і Олексій Резніков обіцяють відкривати сервісні центри на КПВВ на Донбасі і на адмінкордоні з Кримом.

«З 7 червня протягом 14 днів буде припинено роботу контрольно-пропускного пункту в'їзду-виїзду «Чаплинка». Пов'язано це з проведенням ремонтних робіт на КПВВ», - йдеться в повідомленні.

При цьому інші два КПВВ - «Чонгар» і «Каланчак» - продовжать працювати у штатному режимі.

Нагадаємо, на Донбасі з семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється тільки у Станиці Луганській, навпроти КПВВ Новотроїцьке окупанти розблоковують рух двічі на тиждень.

При цьому окупанти в окремих районах Луганської області (ОРЛО) посилили пропуск через КПВВ у Станиці Луганській. Зокрема, жителів окупованих територій будуть випускати до України не частіше одного разу на місяць.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: