На КПВВ Донбасу потік пасажирів за тиждень впав майже вдвічі

Читать на русском
У порівнянні з минулим  тижнем пасажиропотік через пункт пропуску Станиця Луганська скоротився майже вдвічі.
Державна прикордонна служба

У порівнянні з минулим тижнем пасажиропотік через пункт пропуску «Станиця Луганська» скоротився майже вдвічі.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Зазначають, що у контрольному пункті «Станиця Луганська» пасажиропотік у порівнянні з минулим тижнем зменшився майже вдвічі. Загалом за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України прослідувало 3 346 осіб, а на контрольовану територію – 3 400 осіб.

Усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування. Контрольні пункти функціонують щоденно з 08:00 до 16:00.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Однак рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорах заблоковано з боку тимчасово окупованої території. Із семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській».

Навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю. Там за тиждень лінію розмежування перетнули 114 осіб та 30 транспортних засобів у бік тимчасово окупованої частини Донеччини, 122 особи та 36 транспортних засобів проїхали на підконтрольну українській владі територію.

Нагадаємо, українська сторона СЦКК у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомила про озброєння та військову техніку збройних формувань РФ за межами виділених місць зберігання на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: