На Донбасі пасажиропотік через КПВВ збільшився на 20%

Читать на русском
На Донбасі щоденний пропуск громадян фактично здійснюється лише через один контрольний пункт в'їзду-виїзду – Станиця Луганська.
Фото з відкритих джерел

На Донбасі щоденний пропуск громадян фактично здійснюється лише через один контрольний пункт в'їзду-виїзду – Станиця Луганська.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

З української сторони пропуск громадян здійснюється щодня з 8: 00 до 16: 00. При цьому бойовики блокують роботи КПВВ «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське» і «Мар'їнка». Через суміжний пункт пропуску з «Новотроїцьким» окупанти відкривають двічі на тиждень.

При цьому бойовики тричі порушили режим роботи гуманітарного дорожнього коридору, направляючи громадян через лінію розмежування після завершення часу роботи КПВВ.

«За тиждень через КПВВ пішли 213 громадян і 41 транспортний засіб у бік тимчасово окупованої частини Донбасу, а 268 громадян і 59 транспортних засобів - у напрямку контрольованої території. Щодня пропускні операції здійснювалися тільки в КПВВ «Станиця Луганська». Пасажиропотік там, у порівнянні з попереднім тижнем, збільшився на 20%», – повідомили в МВС.

Також у Міністерстві додали, що бойовики не допустили на тимчасово окуповану територію України 26 громадян.

Нагадаємо, протягом минулого тижня на Донбас прослідувало 17 вантажівок з гуманітарною допомогою. Її передали від Міжнародного Комітету Червоного Хреста та Управління Верховного комісара ООН.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: