Порошенко не з'явився на допит СБУ, його викликали повторно

Читать на русском

Народний депутат Петро Порошенко 27 травня не прийшов на допит до Служби безпеки у справі у справі Медведчука-Козака.
Петро Порошенкофото Думська

Колишній президент України, народний депутат Петро Порошенко у четвер, 27 травня, не прийшов на допит до Служби безпеки у справі у справі Медведчука-Козака.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Мінус Медведчук: як Зеленський за допомогою закону хоче знищити в Україні олігархатЯк Володимир Зеленський буде знищувати олігархат в Україні і які в цьому є ризики, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Петро Порошенко не з'явився на допит в СБУ. Його викликали у якості свідка у кримінальному проваджені за підозрою Віктора Медведчука і Тараса Козака у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 111, ч. 3 ст. 15 і ч. 1 ст. 438 КК України», - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в СБУ, Порошенка викликали «з метою всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин кримінального провадження».

У зв'язку з неявкою нардепа 27 травня, його викликають повторно на допит 31 травня.

Відзначимо, сам Порошенко сьогодні в Facebook опублікував фото і пост з поїздки. Пізніше стало відомо, що сьогодні він знаходиться у Донецькій області.

Нагадаємо, минулого тижня Апеляційний суд Києва відмовився змінити запобіжний захід нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку, який з 13 травня перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: