Грузія з червня відкриває сухопутні кордони

Читать на русском
Влада Грузії вирішила з 1 червня відкрити сухопутні кордони країни. Однак в'їзд буде дозволений тільки при наявності негативного ПЛР-тесту на COVID-19 або свідоцтва про вакцинацію.
imedinews.ge

Влада Грузії вирішила з 1 червня відкрити сухопутні кордони країни. Однак в'їзд буде дозволений тільки за наявності негативного ПЛР-тесту на COVID-19 або свідоцтва про вакцинацію.

Про це у вівторок, 25 травня, заявив глава оперативного штабу координаційної ради Грузії Георгій Гібрадзе, повідомляє Imedi News.

Які країни світу та коли запровадять паспорти вакцинаціїЯкі країни у світі вже розробили паспорти вакцинації і що туди записують, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Сухопутні кордони будуть відкриті з 1 червня, їх перетин буде можливим з документом, що підтверджує проходження повного курсу вакцинації і з негативним ПЛР-тестом, зробленим не пізніше ніж за 72 години до в'їзду», - заявив Гібрадзе.

Крім того, особам, які в'їжджають до Грузії, рекомендують мати медичну страховку, яка покриває лікування COVID-19.

Як відомо, сухопутні кордони Грузії залишалися закритими з березня 2020 року. Громадський транспорт в Грузії не функціонував з 3 по 12 травня.

Нагадаємо, в середині травня у Грузії послабили карантин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: