Чорногорія відкриє кордони для іноземних туристів

Читать на русском
Влада Чорногорії має намір з наступного тижня, 17 травня, відкрити кордони для іноземних туристів.
Фото з відкритих джерел

Влада Чорногорії має намір з наступного тижня, 17 травня, відкрити кордони для іноземних туристів.

Про це заявив прем'єр-міністр Чорногорії Здравко Кривокапич за результатами візиту до Греції.

Кривокапич вважає, що країна повинна наслідувати приклад Греції, де вже значно послабили карантинні заходи та відкрили кордони для туристів.

«Чорногорія наступного тижня відкриє всі кордони для туристів зі словами «Ласкаво просимо на чорногорське Примор'я!», – сказав очільник уряду.

Відкриття кордонів та зняття заборон: які країни світу суттєво послабили карантинЯкі країни через успішну вакцинацію уже почали знімати карантинні обмеження і хто планує це зробити найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Крім того, він поінформував, що невдовзі Греція відновить польоти до Чорногорії. Варто зазначити, що раніше влада балканської країни скасувала вимогу ПЛР-тестів для в'їзду, а також оголосила, що пропонуватиме туристам безкоштовне тестування на COVID-19 для повернення додому.

Нагадаємо, Греція відкрила кордони для туристів. Тих, хто приїжджає звільнили від обов'язкової самоізоляції. Водночас українцям для в'їзду потрібна вакцинація або негативний тест, або ж антитіла після одужання.

Пізніше повідомили, що станом на 14 травня 2021 року рішення грецьким урядом про в'їзд громадян України в Грецію з туристичною метою не прийнято

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: