Грузія обмежила міжнародні авіарейси через COVID-19

Читать на русском
Агентство цивільної авіації Грузії через COVID-19 продовжило часткове обмеження на виконання міжнародних регулярних авіарейсів.

Агентство цивільної авіації Грузії, з огляду на ситуацію з поширенням COVID-19 в країні, продовжило часткове обмеження на виконання міжнародних регулярних авіарейсів.

«Часткові обмеження на здійснення міжнародного регулярного повітряного сполучення подовжено і вони діяти до 31 грудня 2020 року включно», - сказано у повідомленні відомства.

В ООН підрахували збитки туризму від коронавірусуОтриманий збиток більш ніж у вісім разів перевищує збитки турсектора, понесені у 2009 році через глобальну економічну кризу.

Обмеження на регулярне авіасполучення не поширюється на прямі міжнародні рейси, які виконуються або плануються між Тбіліським міжнародним аеропортом і аеропортами Мюнхена, Парижа, Риги, а також Дохи, Варшави, Афін, Амстердама, Відня, Берліна і Мілана.

Нагадаємо, через пандемію COVID-19 регулярне авіасполучення між Грузією та іншими країнами було повністю припинено з 21 березня 2020 року.

З 13 липня було знято обмеження на регулярні авіарейси з Тбілісі у напрямку Мюнхена, Парижа і Риги, а з листопада було вирішено відновити регулярне сполучення. Однак через погіршення ситуації з поширенням коронавірусу, як грузинським, так і іноземним авіакомпаніям довелося скасувати або відкласти на певний час уже заплановані авіарейси.

Згідно з останніми даними, в Грузії зафіксовано більше 89 тис. хворих. Від коронавіруса померли 815 людей. Одужали більше 71 тис. людей.

Раніше Україна скоротила список країн «червоної зони».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: