У Грузії через COVID зупинили громадський транспорт

Читать на русском
У Грузії за рішенням уряду з 3 по 13 травня зупинено роботу громадського транспорту через епідситуацію.
newsgeorgia.ge

У Грузії за рішенням уряду з 3 по 13 травня зупинена робота громадського транспорту у зв'язку з погіршенням епідеміологічної обстановки.

Про це повідомляє «Новини-Грузія».

Адаптивний карантин: скільки днів обласні центри перебували у «червоній» зоніСкільки часу обласні центри України перебували у різних зонах адаптивного карантину, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Відзначається, що обмеження не торкнуться міжміських пасажирських перевезень.

Крім того, з 2 по 4 травня всі кладовища в масштабах Грузії будуть закриті для відвідувачів. Винятки допускаються лише для учасників похоронного процесу. Решті у разі порушення загрожує серйозний штраф - 2 тисячі ларі (понад 580 доларів).

Дороги, що ведуть до кладовищ, буде контролювати поліція.

Як заявив директор Національного центру з контролю за захворюваннями Аміран Гамкрелідзе, в останні тижні в Грузії відзначається істотне зростання випадків зараження COVID-19, тому уряд може запровадити нові обмеження.

Зараз у Грузії зберігається дія комендантської години з 21:00 до 5:00 і обмеження роботи великих торгових центрів у вихідні дні.

За даними МОЗ, всього в Грузії за час пандемії виявлено 312 тис. 954 випадків зараження COVID-19, померли 4 тис. 163 людини.

Нагадаємо, в Україні адаптивний карантин продовжили до кінця червня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: