Разумков розповів, чому не голосував за відставку Степанова

Читать на русском
Спікер зазначив, що своє рішення він обирав з урахуванням орієнтації на позицію профільного комітету, який відставку міністра не рекомендував
Дмитро Разумковdialog.ua

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков не підтримав рішення про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова і голосував проти, оскільки при Степанові було дуже багато зроблено.

Про це сам Разумков розповів в ефірі телеканалу «Україна 24».

Степанова відправили у відставку: як голосувала РадаЗвільнення Степанова з посади глави МОЗ підтримали 292 депутата – всі фракції та групи, крім Батьківщини.

Спікер зазначив, що своє рішення він обирав з урахуванням орієнтації на позицію профільного комітету, який відставку міністра не рекомендував. Також Разумков врахував думку авторитетних українських медиків, які виступили різко проти відставки Степанова.

«Я вважаю, що багато чого було зроблено (Степановим). Дуже багато було звернень від медиків на його підтримку, я також це враховував. Плюс я орієнтувався на позицію Комітету, А він не підтримав відставку Степанова», – сказав голова ВР.

Нагадаємо, Рада на позачерговому засіданні 18 травня схвалила відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я України. «За» проголосували 292 депутати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: