Комітет схвалив рішення щодо призначення Ляшка головою МОЗ

Читать на русском
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль подав до парламенту подання на призначення Віктора Ляшка міністром охорони здоров'я. Сьогодні, 19 травня, Комітет з питань здоров'я нації схвалив рішення за поданням голови уряду.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль вніс до парламенту подання на призначення Віктора Ляшка міністром охорони здоров'я. Сьогодні, 19 травня, Комітет з питань здоров'я нації схвалив рішення за поданням голови уряду.

Народні депутати вирішили підтримати кандидатуру Ляшка.

Степанова відправили у відставку: як голосувала РадаЗвільнення Степанова з посади глави МОЗ підтримали 292 депутата – всі фракції та групи, крім Батьківщини.

«Підтримати подання прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і рекомендувати ВРУ призначити Ляшка Віктора Кириловича на посаду міністра охорони здоров'я України», - сказав голова комітету Михайло Радуцький.

За це проголосували 13 членів комітету, один нардеп утрималася.

Нагадаємо, Рада на позачерговому засіданні 18 травня схвалила відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я України. «За» проголосували 292 депутати.

При цьому профільний комітет не підтримав відставку Степанова, який керував МОЗ України трохи більше року.

https://youtu.be/-H7CcLOla-A

«Слово і діло» відстежило, що Степанов на посаді голови МОЗ дав 126 обіцянок: виконав 48 (38%), провалив - 45. Ще 33 зобов'язання поки в процесі виконання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: