Зведення ООС: 8 ворожих обстрілів, є поранені

Читать на русском
За добу на Донбасі зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню. Є поранені серед бійців ООС.
фото УНІАН

За минулу добу, 21 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню. Є поранені серед бійців ООС.

Про це інформують у штабі ООС вранці 22 травня.

У ТКГ спрогнозували подальший рух мирного процесу по ДонбасуУ світі відбуваються певні процеси, які в кінцевому підсумку можуть вплинути на переговорний процес щодо Донбасу

Так, поблизу населеного пункту Катеринівка окупанти відкривали вогонь з артилерійських установок 122 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У передмісті Водяного - з мінометів 120-го і 82-го калібрів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Біля Новоселівки противник двічі вів вогонь з мінометів 82-го калібру.

Поблизу Пісків ворог застосував міномети 82-го калібру і великокаліберні кулемети. В районі селища Луганське бойовики стріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а біля селища Гнутове - ще й зі стрілецької зброї.

«В результаті обстрілу озброєними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів, два військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення і один бойове травмування. Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я українських захисників - задовільний», - уточнили в штабі.

Нагадаємо, увечері 21 травня повідомлялося про 5 ворожих обстрілів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: