Збройні формування на Донбасі покращують підготовку – розвідка

Читать на русском
Командування Збройних сил РФ продовжують нарощувати боєздатність збройних угруповань на окупованій території Донбасу, з'ясувало Міноборони.
ілюстративне фото

Командування Збройних сил РФ продовжує нарощувати боєздатність збройних угруповань на окупованій території Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє Міністерство оборони України з посиланням на Головне управління розвідки у п'ятницю, 21 травня.

Відведення військ: чому Росія досі дислокує свою армію поблизу українського кордонуЧому РФ досі тримає своїх військових біля східного кордону України і чи почнеться повноцінне виведення військ, читайте в матеріалі Слово і діло.

За даними розвідки, активізація підготовки бойовиків була помічена на цьому тижні.

«З 17 травня у з’єднаннях і частинах першого та другого армійських корпусів проводяться масштабні командно-штабні навчання. Контроль за проведенням заходів здійснюється офіцерами штабу Південного військового округу ЗС РФ», - повідомили у Міноборони.

Також у відомстві додали, що окупанти активізували роботу з метою залучення резервістів для проходження військової служби за контрактом в підрозділах бойовиків.

Нагадаємо, за даними штабу ООС, за добу бойовики 10 разів порушили «тишу» на Донбасі. Втрат і поранених серед українських військових немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: