На Донбасі отримали поранення троє українських військовослужбовців

Читать на русском
Постраждалим військовослужбовцям оперативно надали медичну допомогу, їх переправили до медичного закладу
Ілюстративне фотоМіноборони України

Відразу троє українських військовослужбовців отримали поранення в результаті обстрілу бойовиків проросійських формувань на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

«Сьогодні, 21 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил в смузі відповідальності ОТГ «Північ», в результаті обстрілів збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів поблизу населеного пункту Луганське, три військовослужбовці ЗС України отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Відведення військ: чому Росія досі дислокує свою армію поблизу українського кордонуЧому РФ досі тримає своїх військових біля східного кордону України і чи почнеться повноцінне виведення військ, читайте в матеріалі Слово і діло.

У відповідь на стрілянину противника українські військові відкрили вогонь у відповідь. Постраждалим військовослужбовцям оперативно надали медичну допомогу, їх переправили до медичного закладу. Стан здоров'я військових задовільний. На місці події працюють посадові особи військової частини та група оперативного реагування військової служби правопорядку ЗС України.

Нагадаємо, в п'ятницю, 21 травня, збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. Бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: