Ляшко можуть відправити у відставку через сто днів, якщо не буде результатів роботи – нардеп

Читать на русском
Рішення є результатом домовленості фракції - якщо через сто днів не буде результатів, нового міністра можуть попросити на вихід
Олександр КачураОбозреватель

Фракція партії «Слуга народу» може підняти у Верховній раді питання про відставку нового міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, якщо через перші сто днів він не продемонструє вагомих результатів.

Про це заявив народний депутат від СН Олександр Качура, повідомляє Інтерфакс.

Ляшко, Кубраков і Любченко призначені міністрами: як голосували нардепиЯк депутати голосували за призначення Віктора Ляшка, Олексія Любченка та Олександра Кубракова міністрами – на інфографіках.

«Ми домовилися на засіданні фракції, що у пана Ляшка є період, коли він повинен показати результат – це сто днів. Якщо через сто днів не буде результату по вакцинації, ніяких рішучих дій в цьому напрямку, то нам необхідно буде розглядати, однозначно, питання про відставку», – сказав Качура.

Нагадаємо, у четвер, 20 травня, Верховна рада на засіданні проголосувала за призначення Віктора Ляшка на посаду міністра охорони здоров'я. За нього віддали свої голоси 262 народних депутати.

Як ми писали, кандидат на пост міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко пообіцяв у разі призначення на посаду провести 10 млн щеплень від COVID, тобто вакцинувати двома дозами 5 млн українців протягом літа 2021 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: