Рада планує розглянути призначення нових міністрів

Читать на русском
Верховна рада на засіданні у четвер, 20 травня, планує розглянути питання кадрових призначень у Кабінеті міністрів.
Фото з відкритих джерел.

У четвер, 20 травня, Верховна рада на засіданні планує розглянути питання кадрових призначень у Кабміні.

Як сказано у порядку денному, на початку пленарного засідання народні депутати мають намір розглянути питання призначення Віктора Ляшка на посаду міністра охорони здоров‘я, Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури, Олексія Любченка на посаду першого віцепрем'єр-міністра - міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Подкаст «Словом» за 19 травня: мінус три міністри, законодавчий спам та ціни на їжу«Слово і діло» представляє щоденний подкаст «Словом». Ми зібрали для вас головні факти та цифри попередньої доби, щоб можна було не тільки читати, але й слухати про важливе, не відволікаючись від щоденних справ.

Також парламентарії планують розглянути у другому читанні законопроєкти № 2689 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації норм міжнародного кримінального та гуманітарного права та документ № 4079 про внесення змін до закону про географічні назви.

Крім цього, порядок денний передбачає розгляд низки інших проєктів законів.

Нагадаємо, о 16.00 планується проведення позачергового засідання. На розгляді у нардепів буде вісім питань.

Як відомо, раніше у Верховній раді на позачерговому засіданні у вівторок депутати проголосували про відставку одразу трьох міністрів.

Першим у відставку відправили міністра інфраструктури Владислава Криклія. Далі - міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашко.

Проголосував парламент і за звільнення з посади міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: