З призначенням Ляшка на посаду голови МОЗ може виникнути проблема – нардеп

Читать на русском
Якщо з призначенням Кубракова і Любченка не повинно виникнути складнощів, то збирати голоси за Ляшка буде досить складною справою, впевнений нардеп
Верховна Рада УкраїниВідкрите джерело

У Верховній раді під час голосування за кандидатури нових міністрів може виникнути проблема з голосуванням за призначення нового міністра охорони здоров'я.

Про це розповів народний депутат від «Слуги народу» Олексій Устенко в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Точно по пану Кубракову немає питань, він явно буде міністром інфраструктури. По пану Любченку - теж. Він продемонстрував дійсно круту роботу, кожен місяць перевиконання бюджету на 3 млрд грн», - розповів нардеп.

Ротація в Кабміні: хто претендує на вакантні посади в уряді та що про них відомоХто може зайняти вакантні місця в Кабміні та які обіцянки давали ці люди, читайте в матеріалі Слово і діло.

А ось з кандидатом на місце глави МОЗ, нинішнім головним санітарним лікарем Віктором Ляшком, можуть з'явитися проблеми. Устенко не виключає, що голоси за нього все ж знайдуться, але це буде складно.

«Ляшко - член команди Степанова і несе колективну відповідальність за провал вакцинації та інші провали. Плюс буде питання, що він працював в команді міністра ще минулої влади. Напевно, це буде наріжним каменем для голосування по Ляшку. Але все-таки думаю, що буде позитивний результат», - зазначив депутат.

18 травня нардепи відправили у відставку з посади міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

19 травня профільний комітет Ради підтримав кандидатуру Віктора Ляшка на посаду голови МОЗ, «за» проголосували 13 членів комітету, один утримався.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: