Нова партія вакцини AstraZeneca очікується 24-25 травня – Ляшко

Читать на русском
Україна отримає наступну партію вакцини від коронавірусу компанії AstraZeneca трохи більше, ніж через тиждень. Прибуде 700 тисяч доз.
фото з відкритих джерел

Україна отримає наступну партію вакцини від коронавірусу виробництва компанії AstraZeneca трохи більше, ніж через тиждень. Вакцина для першої вакцинації у більшості регіонів закінчилася.

Про це у п'ятницю, 14 травня, повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко під час акції пам'яті померлих від ВІЛ/СНІД у меморіалу Червона стрічка в Києві, передає Укрінформ.

Собори, бари та зал аудієнції Павла VI: незвичні місця вакцинації у світіВ яких найбільш незвичних місцях у світі влада розгортає пункти вакцинації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Сьогодні вакцина для першої вакцинації у більшості областей вже використана. Зарезервовані близько 30 тисяч доз вакцини для другої вакцинації тих, хто вакцинувався наприкінці лютого - початку березня. І очікуються наступні поставки вакцини AstraZeneca, це той же продукт, без різниці, на якому майданчику проведений. Ми найближчу поставку у 700 тисяч доз чекаємо в числах 24-25 травня», - сказав Ляшко.

Нагадаємо, в Україні почалася вакцинація 24 лютого 2021 року. За цей час зробили вже 926 520 щеплень проти COVID. За добу першу дозу вакцини отримали 17 057 осіб. Другий дозою щеплено 4 530 осіб. Всього завершили вакцинацію (отримали 2 дози) - 8 358 українців.

«Слово і діло» писало, коли в окремих країнах сподіваються придбати колективний імунітет від COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: